45 11 5555
nov 21

Familiens grønne fiskegryte med torsk

Familiens grønne fiskegryte med torsk er utrolig enkelt å lage, og har en søt og fyldig smak som barn liker. I tillegg inneholder den masse antioksidanter, kalium og vitamin C og D.

Framgangsmåte:

  • Skjær torsk i biter og sjekk for bein.
  • Skjær søtpotet, brokkoli og paprika i biter.
  • Kok søtpoteten møre i usaltet vann under lokk i ca. 15 minutter.
  • Ha i brokkoli, paprika og erter etter 10 minutters koking.
  • Tilsett torsken de siste 3-4 minuttene og la trekke.
  • Hell kokevannet i en skål og ha banan, eggeplomme og olivenolje i kasserollen.
  • Spe på med litt av kokevannet og mos med en gaffel eller stavmikser til ønsket konsistens.
  • Denne fiskegryten passer til barn fra 6 måneder og opp.

 

Tips: Barnematen kan fint fryses ned i porsjoner slik at det er enkelt å varme opp igjen.

 

Ingredienser

100 g torskefilet/torskeloins fra Fiskeruta, uten skinn og bein
200 g søtpotet
0.3 stk brokkoli
1 stk paprika, grønn
300 g erter, fryst
0.5 stk banan
2 stk eggeplomme
1 ts olivenolje

 

Ref: 3iuka

Foto: Sentralen

Har du ikke brukernavn/kundekonto? Registrer deg her

Jeg glemte passordet mitt