BESTEMORS KJÆRLIGHET

Tilbud!

Lettsaltet torsk Premium 5kg

  • FILET STYKKER
  • PERFEKT SALTET
  • PREMIUM KVALITET OG VILTFANGET
Pris:

1890 Kr

Beskrivelse

Lettsaltet torsk Premium 5 kg

Nyt den deilige og sunne smaken av lettsaltet torsk Premium til middag i dag! Denne næringsrike fisken er et utmerket valg for de som ønsker å følge en sunn livsstil. Lettsaltet torsk er rik på protein, lavt på fett og en utmerket kilde til omega-3 fettsyrer, som er viktig for hjertehelsen.

Vår lettsaltet torsk er håndsaltet og tørket på tradisjonelt vis, noe som bevarer den ferske og deilige smaken. Med sin rene og milde smak passer lettsaltet torsk til en rekke ulike retter, enten du foretrekker den stekt, bakt eller i en klassisk bacalao.

Bestill nå og få den levert rett hjem til døren din, slik at du kan nyte den sunne og smakfulle lettsaltet torsken til middag i dag!

Vi har kanskje Norges beste lettsaltet torsk ifølge våre kunder.
godt av.

Lettsaltet torsk er en råvare som aldri går av moten. En favorittmiddag blant mange, fordi den er enkel å lage, sunn og smakfull.

3 gode grunner til å handle lettsaltet torsk Premium fra Fiskeruta

1. Fantastisk enkel og smakfull.
2. Sunt og godt.
3. Førsteklasses råvare fra Fiskeruta som aldri går av moten.

For de fleste av oss er torsken en råvare som smaker best når den er veldig fersk. Den er helt
fabelaktig om vinteren, helt vidunderlig – kanskje den beste av alle fisker – når torsken kommer inn
til Lofoten i februar og mars.

Men nesten ingenting slår nydelig lettsaltet torsk fra Fiskeruta. Denne godbiten fra Lofoten har vært
en de største kundefavorittene i alle år. Saltet på tradisjonelt vis direkte etter fangst. Dette er
hemmeligheten bak den smakfulle sprengte torsken fra Fiskeruta.

Næringsinnhold:

Lettsaltet torsk Premium er en sunn og næringsrik fisk som er en kilde til mange viktige næringsstoffer. Her er næringsinnholdet for 100 gram rå torsk:

Kalorier: 77 kcal
Protein: 18 gram
Fett: 0,4 gram
Karbohydrater: 0 gram
Omega-3 fettsyrer: 0,7 gram
Vitamin D: 12 µg
Vitamin B12: 1,5 µg
Selen: 50 µg
Jod: 90 µg
Fosfor: 200 mg

Torsk er spesielt rik på protein, vitamin D og vitamin B12, som er viktige for å opprettholde en god helse. Torsken er også en god kilde til omega-3 fettsyrer, som er gunstig for hjertet og hjernen. Videre er torsken også rik på mineraler som selen og jod, som støtter funksjonen til skjoldbruskkjertelen og immunforsvaret.

Hjemlevering av fiskebilen Fiskeruta:

Unn deg selv en enklere og mer praktisk hverdag med vår hjemleveringstjeneste! Nå kan du få dine favoritter av fisk og skalldyr levert rett til døren, slik at du kan bruke tiden på det du virkelig vil.

Våre hjemleveringer er enkel å bestille og du kan velge fra et stort utvalg av sjømat. Vi har alt fra torsk, laks, kveite, reker og nydelige fiskekaker. Du kan enkelt velge og bestille hva du trenger, og så ordner vi resten.

Vi leverer til store deler av landet, og du kan velge mellom ulike tidspunkter for levering som passer din timeplan.

Med vår hjemleveringstjeneste kan du enkelt spare tid og penger, og få en enklere og mer praktisk hverdag. Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, og alle våre produkter er av høy kvalitet og leveres i trygt hjem til deg.

Bestill din første hjemlevering i dag, og nyt friheten og bekvemmeligheten av å få alle dine favoritter levert rett til døren!

 

Gi oss beskjed om ditt spørsmål!