HAVETS HAMBURGER

Tilbud!

Steinbitkaker Premium 5kg

  • PRISVINNEDE STEINBITKAKER
  • HJEMMELAGET OPPSKRIFT
  • GLUTENFRIE
Pris:

990 Kr

Beskrivelse

Steinbitkaker Premium 5 kg

Vår hemmelige oppskrift kombinerer saftig steinbitfilet med perfekt krydder og urter for å skape en smakfull smaksopplevelse. Mange lurer på om fiskekaker kan telle som et fiskemåltid, og det kan det absolutt. Hjemmelagede steinbitkaker Premium fra Fiskeruta smaker kjempegodt. De fleste av oss spiser for lite fisk, men dette kan være et sunt alternativ for hele familien. Disse steinbitkakene er perfekte til en rask og enkel middag eller som en del av en større meny. De passer også godt til å bli servert til gjester eller som en del av en spesiell anledning. Vår steinbitkaker er så god at den vil glede alle smaksløkene!

Vi i Fiskeruta er meget stolte av våre prisvinnende steinbitkaker. Disse steinbitkakene er glutenfrie og har en fantastisk smak. De er saftige og fyldige, akkurat som hjemmelaget. Passer perfekt som burger.

3 gode grunner til å handle steinbitkaker Premium fra Fiskeruta

1. Prisvinnende
2. Laget av hjemmelaget oppskrift
3. Glutenfrie

Hvorfor steinbitkaker Premium fra Fiskeruta?

De er meget populære blant kundene som ønsker et hurtig og sunt måltid, eller bare noe å kose seg med. Dette er steinbitkaker med en fantastisk smak av krydder og god fisk. Server med revne gulrøtter og kokte poteter – eller legg en steinbitkake i et burgerbrød sammen med salat og litt remulade.

I en travel hverdag, kan steinbitkaker Premium være et raskt, sunt og godt alternativ til middag. Men det er store forskjeller på fiskekaker, ikke minst mht hvor mye fisk de inneholder.

Hjemlevering av fiskebilen Fiskeurta:

Unn deg selv en enklere og mer praktisk hverdag med vår hjemleveringstjeneste! Nå kan du få dine favoritter av fisk og skalldyr levert rett til døren, slik at du kan bruke tiden på det du virkelig vil.

Våre hjemleveringer er enkel å bestille og du kan velge fra et stort utvalg av sjømat. Vi har alt fra torsk, laks, kveite, reker og nydelige fiskekaker. Du kan enkelt velge og bestille hva du trenger, og så ordner vi resten.

Vi leverer til store deler av landet, og du kan velge mellom ulike tidspunkter for levering som passer din timeplan.

Med vår hjemleveringstjeneste kan du enkelt spare tid og penger, og få en enklere og mer praktisk hverdag. Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, og alle våre produkter er av høy kvalitet og leveres i trygt hjem til deg.

Bestill din første hjemlevering i dag, og nyt friheten og bekvemmeligheten av å få alle dine favoritter levert rett til døren!

 

Gi oss beskjed om ditt spørsmål!