Om oss

Vi elsker fornøyde kunder

Vår visjon: “Vi skal inspirere mennesker med råvarer som skaper sjømatopplevelser”

Bli fordelskunde
Marit RaadeMarit Raade
17:33 31 Jan 23
Veldig fornøyd med Fiskeruta. Gutta på bilen er alltid blide og imøtekommende. Alltid hyggelig å handle med de.Produktene er veldig gode. Har prøvd en del, men jeg sverger til torske Lions. Det er favoritten min. Nydelig. Prismessig ligger de vel høyt, men kvaliteten er der etter. Gir de en 6.
Ove BjørndalOve Bjørndal
17:14 31 Jan 23
Hyggelige selgere, god kvalitet som koster litt ekstra. Veldig fornøyd.
Eirik RevheimEirik Revheim
14:54 20 Jan 23
God kvalitet og god service. Svært greit å få den levert på døra. Gjør og at vi spiser mere fisk enn vi ellers ville gjort.
Bente Gansum DaazenkoBente Gansum Daazenko
11:15 11 Dec 22
Veldig gode fiskeprodukter. Har kjøpt laks, torsk og seikaker og det er god kvalitet og smak! Fin oppfølging og service! Anbefales!
Ole Gaute HaugeOle Gaute Hauge
12:46 12 Sep 22
Veldig flotte varer, kjøper nok mer ved anledning👍
Hyggelig selger og god mat. Laksebitene er større enn i butikken og det passer oss perfekt.
unn-tone lienunn-tone lien
10:01 23 Aug 22
Vi kjøpte breiflabb som ikke var prima kvalitet. Vi reklamerte og returnerte varen men først når vi benyttet denne kanalen ble det fortgang på tilbakebetaling.
Hanna ØienHanna Øien
07:54 30 Jan 21
Strålende fornøyd! Fisken har restaurantkvalitet, pakket slik at det er lett å ta opp akkurat det man trenger til middag. Laksen har vi spist rå også - helt nydelig. Familien har aldri fått i seg mer fisk. Fast leverandør fra nå!
Øystein MikalsenØystein Mikalsen
19:16 24 Sep 20
Dukket opp i mitt nabolag og bestemte meg for å prøve fiskekakene. Bra produkt som smaker godt og god service. Har ingen grunn til å tro at de prøver å skjule noe, men ser at det ikke står så mye om fiskens opphav og hvor det prosesseres(de er ikke alene. Finner ikke noe slik info hos en av konkurrentene heller). Jeg tror det er mye gevinst å hente på bruk av block-chain her nå som kunder har blitt mer bevisst på ophav og "reisevei" på produktet.
js_loader

Kunnskap, kvalitet
og service

Fra en gammel Hiace med to frysebokser til kanskje landets beste fiskeforhandler. Så er Askeladden eventyret blitt en virkelighet. På samme måte som historien fra Askeladden var målet å være en glede i hverdagen for de menneskene som ønsket å handle fra Fiskeruta. Siden 2010 har veksten vært enorm og fokuset har kun vært å gjøre ting bedre for kundene våre. Alt fra kvalitet, kundeservice og ikke minst levere en opplevelse når vi kommer på døra. Alt handler om kjærlighet til kundene og selskapet. Det har vi lykkes med.

Hilsen
Pål Sømme
Grunder/daglig leder Fiskeruta

Bestill produkter

Havfryst norsk fisk smaker best

Norge er et land med store strekninger og lange avstander. For å holde smak, konsistens og samtidig at fisken skal være saftig. Er det viktig at fisken håndteres riktig ved innfrysning slik at den oppleves som helt fersk. Fiskeruta følger de strengeste kvalitetsstandarder, rutiner og retningslinjer for håndtering av frossenfisk

Handle nå

Kundeservice

Vi har et eget kundesenter hvor du kan bestille alt av sjømat. Vi hjelper deg med å velge riktige råvarer, priser, tilbudsforespørsler og reklamasjoner. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontakt oss