Om oss

Vi elsker fornøyde kunder

Vår visjon: “Vi skal inspirere mennesker med råvarer som skaper sjømatopplevelser”

Bli fordelskunde
[grw id="1928"]

Kunnskap, kvalitet
og service

Fra en gammel Hiace med to frysebokser til kanskje landets beste fiskeforhandler. Så er Askeladden eventyret blitt en virkelighet. På samme måte som historien fra Askeladden var målet å være en glede i hverdagen for de menneskene som ønsket å handle fra Fiskeruta. Siden 2010 har veksten vært enorm og fokuset har kun vært å gjøre ting bedre for kundene våre. Alt fra kvalitet, kundeservice og ikke minst levere en opplevelse når vi kommer på døra. Alt handler om kjærlighet til kundene og selskapet. Det har vi lykkes med.

Hilsen
Pål Sømme
Grunder/daglig leder Fiskeruta

Bestill produkter

Havfryst norsk fisk smaker best

Norge er et land med store strekninger og lange avstander. For å holde smak, konsistens og samtidig at fisken skal være saftig. Er det viktig at fisken håndteres riktig ved innfrysning slik at den oppleves som helt fersk. Fiskeruta følger de strengeste kvalitetsstandarder, rutiner og retningslinjer for håndtering av frossenfisk

Handle nå

Kundeservice

Vi har et eget kundesenter hvor du kan bestille alt av sjømat. Vi hjelper deg med å velge riktige råvarer, priser, tilbudsforespørsler og reklamasjoner. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontakt oss
Ditt personvern hos Fiskeruta
Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler) til å spore dine handlinger og bevegelser på vårt nettsted. Les mer om personvernet ditt hos oss.