MORS FAVORITT

Tilbud!

Sprøbakt Luksus torsk glutenfri 5,1 kg

  • 70% PROSENT REN TORSKEFILET
  • SUNN OG GOD PANERING
  • PERFEKT SOM FISH AND CHIPS
Pris:

1390 Kr

Beskrivelse

Sprøbakt Luksus torsk glutenfri 5,1 kg

Produktet som har tatt kundene med storm de siste årene. Panert torsk som er sprøbakt. Vi bruker renskåret filet fra norsk, villfanget torsk. Hele stykker av filet er det beste utgangspunktet for et saftig resultat. Dette gir en sprø panering som vi leverer glutenfri.

Sprøstekt torsk fra Fiskeruta er en barnevennlig middagsrett. Det trenger ikke være så krevende å sette fisk på middagsbordet når man har en aktiv hverdag.

3 gode grunner til å handle sprøbakt Luksus torsk glutenfri fra Fiskeruta

1. Sunn hverdagsmat for hele familien
2. Smaker fantastisk
3. Leveres gluten og laktosefri.

Mange ønsker å spise mer sjømat, men synes det er vanskelig å tilberede fisk som er kjøpt i butikken. Husk at panert fisk også er bra fisk! Fisk inneholder viktige næringsstoffer som kroppen trenger, og det er derfor viktig å inkludere flere fiskemiddager i ukesmenyen. Nå kan du variere fiskemåltidene enda mer, og du trenger ikke å ha dårlig samvittighet for å servere panert fisk.

Kan brukes som Fish and Chips med utallige bruksmuligheter for store og små.

Glutenfritt:
Paneringen vi bruker er en blanding av mel fra kikerter og ris. Dette gir en sprø, sunn og smakfull panering som samtidig er god for store og små!

Hjemlevering av fiskebilen Fiskeruta:

Unn deg selv en enklere og mer praktisk hverdag med vår hjemleveringstjeneste! Nå kan du få dine favoritter av fisk og skalldyr levert rett til døren, slik at du kan bruke tiden på det du virkelig vil.

Våre hjemleveringer er enkel å bestille og du kan velge fra et stort utvalg av sjømat. Vi har alt fra torsk, laks, kveite, reker og nydelige fiskekaker. Du kan enkelt velge og bestille hva du trenger, og så ordner vi resten.

Vi leverer til store deler av landet, og du kan velge mellom ulike tidspunkter for levering som passer din timeplan.

Med vår hjemleveringstjeneste kan du enkelt spare tid og penger, og få en enklere og mer praktisk hverdag. Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, og alle våre produkter er av høy kvalitet og leveres i trygt hjem til deg.

Bestill din første hjemlevering i dag, og nyt friheten og bekvemmeligheten av å få alle dine favoritter levert rett til døren!

Gi oss beskjed om ditt spørsmål!