Grønlandsreker 70-90 5kg

Tilbud!

Grønlandsreker 70-90 5kg

UTSOLGT- kontakt kundeserive

Kort leveringstid, kvalitetsgaranti, gratis levert på døren.

Betal med faktura, vipps eller kortterminal ved ...

Pris:

990 Kr

Tomt på lager

Beskrivelse

UTSOLGT- kontakt kundeserive

Kort leveringstid, kvalitetsgaranti, gratis levert på døren.

Betal med faktura, vipps eller kortterminal ved levering.

Varen leveres fryst.

Grønlandsreker Premium 70 – 90 5 kg

Dette er en litt stor reke, og er en god allrounder.  Passer godt til loffen, suppa og andre retter av sjømat. Her går det mellom 70 og 90 reker per kilo.

 

Velg riktig mengde
Hvor mye reker man skal beregne per person? Å gå tom for reker den største feilen man kan gjøre som rekelagsvert. Så hvordan kan man være sikker på å ha nok reker til alle? En god tommelfingerregel er å ha rundt en 500 gram reker per person, om du skal ha reker som eneste rett. 

Mange synes det er herlig med fjordreker en varm sommerdag. Men de riktig store sjømat-delikatessene er sjeldne langs Norskekysten. De må hentes rundt Grønland og i andre arktiske farvann, og fryses ned før vi får kloa i dem. Rekens oppvekst i de kalde, klare dyp gir søt, frisk og salt smak og fast kjøtt.

Denne enkle, rene havets delikatesse med tilbehør er blitt synonymt med sol, sommer og blå himmel, men visste du at reker smaker aller best på vinteren? Rekene trives best i kaldt vann, så hvis du skal unne deg selv noe ekstra godt, kan vi anbefale chili- og koriander-marinerte reker til stearinlysene på en iskald vinterkveld.

Rekelag er populært og det krever ikke særlig mye mer planlegging enn innkjøp av reker, brød og litt tilbehør. Med mye tilbehør å velge mellom kan du gjøre rekene ekstra spennende

 

Tips:

Frosne reker skal tines sakte i kjøleskapet over natten. Spre rekene utover og beregn god tid på opptiningen. Dersom du har dårligere tid kan rekene tines i romtemperatur, men da bør rekene spises umiddelbart etter opptiningen.

Reker er spesielt rik på:

    • Protein, som bygger og vedlikeholder alle kroppens celler.
    • Vitamin D, som er nødvendig for å få den riktige kalsiumbalansen i kroppen og dermed bidrar til å vedlikeholde og styrke skjelettet.
    • Vitamin B12, som er viktig for at kroppen skal danne nye celler, blant annet røde blodceller. Vitamin B12 kan bidra til å forebygge anemi, blodmangel.
    • Selen, et viktig medvirkende stoff i et enzym som bekjemper skadelige kjemiske prosesser i kroppen.

Gi oss beskjed om ditt spørsmål!