HAVETS DRONNING

Tilbud!

Ishavsrøye Premium 5kg

  • BENFRI FILETER MED SKINN
  • SAFTIG OG MØR
  • FRA VESTERÅLEN
Pris:

2390 Kr

Beskrivelse

Ishavsrøye Premium 5kg

Er du på jakt etter en smakfull og sunn fisk til middagsbordet? Ønsker du å imponere gjestene dine med en eksklusiv og smakfull fiskerett? Da bør du prøve ishavsrøye! Ishavsrøye er en delikat fisk som trives i de kalde og klare vannene i Nord-Norge. Den har en mild og ren smak, med fast og saftig kjøtt som egner seg godt til både steking, grilling og ovnsbaking.

Ishavsrøye er også en av de sunneste fiskesortene du kan spise. Den er rik på omega-3-fettsyrer som er viktige for hjertet og hjernen, og inneholder også mye protein og vitamin D.

Våre ishavsrøyer er fanget i de kalde og klare fjordene utenfor Nord-Norge, og behandlet med stor omsorg for å bevare den gode smaken og kvaliteten. Vi anbefaler å servere ishavsrøye med grønnsaker og poteter, eller som en del av en frisk og smakfull salat.

Prøv ishavsrøye i dag og opplev den fantastiske smaken og helsefordelene!

Ishavsrøya er en unik fisk med en god smak og fløyelsmyk konsistens. Samtidig en veldig delikat og god fiskesort som med sjelden er å finne i fiskedisken. Du finner røye i Norge, Canada, Island, Grønland og Svalbard. Navnet kommer fra den røde fargen på fiskekjøttet (røyr).

Røye er i familie med laks og ørret, men den er svakere rød, og mindre fet enn sine to saltvannsfettere. Smaken er søtlig og rund. Fastheten i kjøttet gjør den ettertraktet. Ishavsrøye er Norges eldste ferskvannsfisk. Fiskeruta leverer Premium ishavsrøye filet av beste kvalitet.

3 gode grunner til å handle Ishavsrøye Premium fra Fiskeruta

1. Sunt og godt
2. Saftig og velsmakende
3. Kan brukes til nesten alt

Ishavsrøye Vesterålen er et kjent kvalitetsprodukt av sjørøye fra Sigerfjorden i Vesterålen. Ishavsrøye er laksefiskens dronning sies det i Vesterålen. Med rødlig fiskekjøtt, fast konsistens og mild smak kan den tilberedes på utallige vis.

Næringsinnhold

Ishavsrøye er en næringsrik fisk som er kjent for å være rik på sunne omega-3-fettsyrer, proteiner og andre essensielle næringsstoffer. Her er næringsinnholdet for en 100 gram porsjon med rå ishavsrøye:

Kalorier: 145
Fett: 6,7 gram
Mettet fett: 1,4 gram
Enumettet fett: 2,4 gram
Flerumettet fett: 2,2 gram
Omega-3 fettsyrer: 1,7 gram
Protein: 19,7 gram
Karbohydrater: 0 gram
Fiber: 0 gram
Natrium: 50 milligram
Vitamin D: 17,5 mikrogram
Vitamin B12: 3,3 mikrogram
Selen: 26,5 mikrogram

Hjemlevering av fiskebilen Fiskeruta:

Unn deg selv en enklere og mer praktisk hverdag med vår hjemleveringstjeneste! Nå kan du få dine favoritter av fisk og skalldyr levert rett til døren, slik at du kan bruke tiden på det du virkelig vil.

Våre hjemleveringer er enkel å bestille og du kan velge fra et stort utvalg av sjømat. Vi har alt fra torsk, laks, kveite, reker og nydelige fiskekaker. Du kan enkelt velge og bestille hva du trenger, og så ordner vi resten.

Vi leverer til store deler av landet, og du kan velge mellom ulike tidspunkter for levering som passer din timeplan.

Med vår hjemleveringstjeneste kan du enkelt spare tid og penger, og få en enklere og mer praktisk hverdag. Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, og alle våre produkter er av høy kvalitet og leveres i trygt hjem til deg.

Bestill din første hjemlevering i dag, og nyt friheten og bekvemmeligheten av å få alle dine favoritter levert rett til døren!

Gi oss beskjed om ditt spørsmål!