Dalen steinbitkaker er tilbake

Tilbud!

Steinbitkaker Dalen 5kg

Bærekraftighet: Sertifiserte leverandører.

Levering: Gratis, rask og enkel levering på dør.

Garanti: Fiskebransjens strengeste kvalitetsgaranti.

Pris:

1290 Kr

Beskrivelse

Prisvinnede steinbitkaker

Ta steget inn i en verden av eksepsjonell smak med våre prisvinnende håndlagde steinbitkaker fra Dalen – en norsk skatt som garanterer å berike måltidene dine. Disse prisbelønte delikatessene er skapt fra kun de fineste ingrediensene, nøye utvalgt for å gi en smaksopplevelse som er like rik som den er minneverdig.

Våre steinbitkaker, preget av en perfekt balanse av den rike og gode smaken av steinbit. Samtidig en harmonisk blanding av urter og krydder som tilbyr en gourmetopplevelse som er vanskelig å overgå. Med et løfte om kvalitet og friskhet, er disse kakene et bevis til Dalens dedikasjon til kulinarisk innovasjon og tradisjon.

Steinbikaker tilbehør:

For å komplementere den utsøkte smaken av våre steinbitkaker, foreslår vi et tilbehør av en frisk sitroninfundert salat og en side av kremet potetpuré. Dette enkle, men sofistikerte tilbehøret fremhever den naturlige smaken av steinbiten, og skaper en balansert og tilfredsstillende måltidsopplevelse.

Steinbitkaker oppskrift:

For de som ønsker å nyte våre steinbitkaker på en ny måte, her er en enkel oppskrift på forstekte Dalen steinbitkaker:

Forvarm ovnen til 200°C.
Plasser de forstekte steinbitkakene på et bakepapirkledd stekebrett.
Stek i ovnen i 10-12 minutter, eller til de er gyllenbrune og gjennomvarme.
Server varme med den sitroninfunderte salaten og kremet potetpuré for et komplett måltid.
Oppdag gleden ved å tilberede et eksepsjonelt måltid med våre steinbitkaker fra Dalen. Enten det er en spesiell anledning eller en hverdagsmiddag, våre prisvinnende steinbitkaker er det perfekte valget for å skape uforglemmelige matopplevelser. Prøv dem i dag og la deg begeistre av deres uovertrufne kvalitet og smak.

100 gram steinbitkaker:

Kalorier: 200-250 kcal
Protein: 15-20 g
Fett: 10-15 g
Mettet fett: 2-4 g
Enumettet fett: 3-5 g
Flerumettet fett: 1-3 g
Karbohydrater: 10-15 g
Sukker: 1-3 g
Fiber: 1-2 g
Natrium: 200-400 mg
Kolesterol: 40-60 mg
Steinbitkaker er en god kilde til høykvalitets protein og omega-3 fettsyrer, spesielt hvis de er laget med steinbit som hovedingrediens. Omega-3 fettsyrer er kjent for å ha positive effekter på hjertehelsen og kan bidra til å redusere inflammasjon. Dessuten, ved å inkludere ingredienser som urter, krydder, og muligens noen grønnsaker i oppskriften, kan man øke innholdet av vitaminer og mineraler i måltidet.

Det er viktig å merke seg at tilsetning av panering eller bruk av olje under steking kan øke kalori- og fettinnholdet i steinbitkakene. For en sunnere variant, vurder å bake dem i ovnen i stedet for å steke i rikelig med olje.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Steinbitkaker Dalen 5kg”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gi oss beskjed om ditt spørsmål!