Skrei loins 5kg

Tilbud!

Skrei loins 5kg

Kort leveringstid, kvalitetsgaranti, gratis levert på døren. Betal med faktura, vipps eller kortterminal ved levering. Varen leveres fryst. [buy-bu ...
Pris:

Opprinnelig pris var: 2290 Kr.Nåværende pris er: 1990 Kr.

Beskrivelse

Kort leveringstid, kvalitetsgaranti, gratis levert på døren.

Betal med faktura, vipps eller kortterminal ved levering.

Varen leveres fryst.

Skrei loins (ryggstykker) 5 kg

Nå kan du nesten handle skrei året rundt. Skrei fra Fiskeruta har en mild smak som takler mange ulike typer tilbehør og krydder. Et fantastisk middagsprodukt til hele familien. Skreien skiver seg lett og bør derfor ikke deles i for små stykker.

Den offisielle starten på skreisesongen er 14. februar, Valentines Day. Derfor har skreien også fått tilnavnet “kjærlighetsfisken”.

3 gode grunner til å handle skrei fra Fiskeruta

    1. Kun store skinn og benfrie ryggstykker
    2. Skreien har ekstra mye muskler, god fasthet og et hvitt delikat fiskekjøtt
    3. Passer perfekt til pannestekt, trukket, dampet, ovnsbakt og ikke minst panert tilberedning

Skreien er en egen torskestamme som skiller seg utseendemessig fra kysttorsken ved at den er lengre og spissere i formen. Smaken er fantastisk!

Det finnes mange forskjellige typer torsk langs norskekysten, men hovedsakelig skilles det mellom skrei og kysttorsk. Noe av den viktigste forskjellen er at kysttorsken er stedegen og oppholder seg langs norskekysten, mens skreien kommer svømmende fra Barentshavet.

Torsk og skreien er ikke akkurat det samme. Mens den stasjonære kysttorsken er en bunnfisk, er skreien, altså den oseaniske torsken eller atlanterhavs- torsken, alltid på vandring – noe som gjør den ekstra muskuløs.

Skreien er torsk som vandrer fra Barentshavet inn til norskekysten for å gyte, og regnes som den aller beste torsken. Navnet “skrei” kommer av ordet skride, som betyr å vandre.

Gi oss beskjed om ditt spørsmål!