Beskrivelse
Kort leveringstid, kvalitetsgaranti, gratis levert på døren.
Betal med faktura, vipps eller kortterminal ved levering.
Varen leveres fryst.
Røkt kolje av loins 5 kg
Et nisje produkt fra Fiskeruta som gleder tusenvis av våre kunder hvert år. Hysa/kolja er naturlig mjuk og saftig i kjøttet og aromatisk i smaken. Kolja er kaldrøykt ganske hardt og lenge, slik at det blir en god og kraftig røyk-smak.
Noen hverdags-delikatesser er lette å glemme, selv om de ligger rett foran øynene på en. Røkt kolje fra Fiskeruta er en av dem.
Røkt kolje er en av de aller beste særnorske matproduktene. Fiskeruta serverer deg førsteklasses røkt kolje av ryggstykker røket på tradisjonelt vis.
3 gode grunner til å handle røkt kolje fra Fiskeruta
-
- Kongen av hverdagsmat
- Røket på tradisjonelt vis
- Skinn og benfri ryggstykker
Kjært barn har mange navn, og kolja har det. Den kalles også hyse. I denne formen fremstår kolja med tiltalende konsistens og elegant røyk-smak. Dens gode smak og enkle tilberedning passer fint på en helt vanlig hverdag.
Sammen med gulrotstuing og egge-smør er dette en tradisjonell matrett du ikke skal være redd for å servere i godt selskap. En god porsjon kolje kan danke ut de mest kostbare delikatesser.
Røykt kolje er kjempe enkelt å jobbe med og la fisken trekke og konsentrer deg om tilbehøret.
Koljen er egentlig torskefisken hyse som er blitt flekket, saltet og røykt, hengende etter halen i røykeovnen.
Etter røyking er kjøttet fast, saftig, aromatisk og smaksrikt. Ryggstykkene flaker seg fint etter damping, og røyk smaken passer perfekt til poteter, egg og en fet majones med fersk, revet pepperrot. Lag majonesen selv, eller bruk en ferdig majones som base og smak til med sitron og pepperrot.
Hyse(kolje) er spesielt rik på:
-
- Protein, som bygger og vedlikeholder alle kroppens celler.
-
- Vitamin B12, som er viktig for at kroppen skal danne nye celler, blant annet røde blodceller. Vitamin B12 kan bidra til å forebygge anemi, blodmangel.
-
- Selen, et viktig medvirkende stoff i et enzym som bekjemper skadelige kjemiske prosesser i kroppen.