HAVETS GULLBAR

Tilbud!

Luksuslaks av laksefilet 5kg

Ferskhet: Kort tid fra hav til fryst.

Bærekraftighet: Sertifiserte leverandører.

Levering: Gratis, rask og enkel levering på dør.

Garanti: Fiskebransjens strengeste kvalitetsgaranti.

Pris:

2190 Kr

Beskrivelse

Luksuslaks av laksefilet 5 kg

Vi introduserer verdens beste luksuslaks av laksefilet – en smaksopplevelse du vil aldri glemme!

Vår laks er fra de reneste og mest næringsrike farvannene i Norge, og er håndplukket for å sikre den høyeste kvaliteten og den beste smaken.

Nyt den ferske og saftige smaken av vår luksuslaks som er produsert i norges mest moderne laksefabrikk.

Laksen kommer i flotte skinn og benfrie 180 grams vakuumert porsjonsstykker.

Næringsinnhold:

Luksuslaks av laksefilet er en næringsrik og sunn matvare som er rik på mange viktige næringsstoffer. Her er næringsinnholdet for 100 gram rå laksefilet:

Kalorier: 208 kcal
Protein: 20,4 gram
Fett: 13,8 gram
Karbohydrater: 0 gram
Omega-3 fettsyrer: 2,3 gram
Vitamin D: 8,4 µg
Vitamin B12: 4,0 µg
Selen: 27,5 µg
Jod: 90 µg
Fosfor: 290 mg

Laks er spesielt rik på protein, omega-3 fettsyrer, vitamin D og vitamin B12, som er viktige næringsstoffer for en sunn og balansert kropp. Omega-3 fettsyrer kan bidra til å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, og kan også ha en positiv effekt på hjernen og kognitive funksjoner.

Luksuslaks av laksefilet er også en god kilde til mineraler som selen og jod, som støtter funksjonen til skjoldbruskkjertelen og immunforsvaret. Videre er laksen rik på fosfor, som er viktig for benhelsen.

Med sin rike, smørlignende tekstur og sin sofistikerte naturlige smak. Er denne laksefileten en ekte delikatesse som vil tilfredsstille selv de mest kresne ganer. Samtidig er den en næringsrik og deilig råvare som passer perfekt til mange ulike retter

Vi kontrollerer nøye hvert trinn i produksjonsprosessen for å sikre at våre laksefileter er ferske, sunne og fri for kunstige tilsetningsstoffer og konserveringsmidler.

Bestill nå og la vår luksuslaks gi deg en smaksopplevelse du aldri vil glemme!

Hvorfor luksuslaks?

En av våre store kundefavoritter og en selvfølge hos alle familier som liker rød mager fisk. Luksuslaks av laksefilet  fra Fiskeruta leverer en standard utenom det vanlige. Smak, konsistens og fettinnhold er på det ypperste og kan godt kalles kremen av norsk laks.

Luksuslaks er rik på omega-3 fettsyrer og protein, som er viktig for å opprettholde en sunn og balansert kropp. Med vår laksefilet kan du enkelt tilberede en rekke deilige retter – fra enkle og sunne middager til mer eksotiske smaksopplevelser som sushi.

Prøv å steke eller bake laksefileten i ovnen med noen grønnsaker og poteter for en næringsrik og smakfull middag. Eller grill laksefileten for en ekstra spennende smaksopplevelse.

Med vår Luksuslaks kan du være trygg på at du spiser en sunn og bærekraftig matvare som er en kilde til mange viktige næringsstoffer. Prøv vår Luksuslaks i dag, og nyt den ferske og deilige smaken av Norsk laks!

Fiskeruta leverer mager laks som er skåret for hånd, Den er skinn- og beinfri, og ferdig pakket i beskyttende emballasje maksimalt fire timer etter at den har svømt i sjøen.

3 gode grunner til å handle Luksuslaks av laksefilet fra Fiskeruta

1. Skinn- og beinfri mager laksefilet av ypperste kvalitet
2. Ferdig vakuumpakket og holdbar minst 7 dager fersk
3. Kvalitetsfordeler på farge, kjøttkvalitet, fasthet, smak og kun midtstykker.

Servert rå eller lettere stekt er Luksuslaks med på å endre matbevisste menneskers oppfatning av laks. Vidunderlig smak og sikker, konsistent kvalitet. Lett å tilberede. Få fisker er så anvendelige som Luksuslaks. Den egner seg like godt rå i sushi som ovnsbakt i form. Sterk salsa eller mild rømme, begge smaker er godt følge til laksen.

Navnet Luksuslaks:

Betegnelsen Luksuslaks kommer av måten fisken er behandlet etter fangst. Det er fem viktige faktorer som gjør at denne laksen har klare fordeler i forhold til vanlig butikk laks.

1. Sjokkfryst
2. Varen er vakuumert
3. Varen har lang holdbarhet i frys
4. Varen kan ligge fersk i kjøleskap i 7-10 dager før bruk

Det beste med Luksuslaks er kanskje at du kan spise så mye du vil med verdens beste samvittighet.
Ingen ting er sunnere.

Hjemlevering av fiskebilen Fiskeruta:

Unn deg selv en enklere og mer praktisk hverdag med vår hjemleveringstjeneste! Nå kan du få dine favoritter av fisk og skalldyr levert rett til døren, slik at du kan bruke tiden på det du virkelig vil.

Våre hjemleveringer er enkel å bestille og du kan velge fra et stort utvalg av sjømat. Vi har alt fra torsk, laks, kveite, reker og nydelige fiskekaker. Du kan enkelt velge og bestille hva du trenger, og så ordner vi resten.

Vi leverer til store deler av landet, og du kan velge mellom ulike tidspunkter for levering som passer din timeplan.

Med vår hjemleveringstjeneste kan du enkelt spare tid og penger, og få en enklere og mer praktisk hverdag. Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, og alle våre produkter er av høy kvalitet og leveres i trygt hjem til deg.

Bestill din første hjemlevering i dag, og nyt friheten og bekvemmeligheten av å få alle dine favoritter levert rett til døren!

 

Gi oss beskjed om ditt spørsmål!