Beskrivelse
Kveitefilet fra Fiskeruta er verdensklasse.
Håndfiletert eksklusiv delikatesse med høy kvalitet, levert
av lokale fiskere som vi vet leverer kun det beste råstoffet. Kveite regnes som en av havets mest
eksklusive fisk og er egner seg godt som festmat.
Dette produktet har blitt produsert med masse kjærlighet og høye standarder.
Denne kan lett serveres på alle restauranter med og uten stjerne. Her
vil du som kokk bli imponert og vi kan garantere deg at du bli mer enn fornøyd.
3 gode grunner til å handle kveite fra Fiskeruta
1. Villfanget sjelden delikatesse
2. Saftige fiskekjøtt
3. Garantert festfølelse
4. Gourmetfisk
Mens linefanget kveite har vært en sjelden råvare, har kveiteoppdrett tatt over mye av markedet.
Fiskeruta satser kun på viltfanget kveite som fremmer den delikate smaken. Kveiten, også kalt
hellefisk, og hellebarn som ung, er et nordeuropeisk fiskeslag som har en dyp forankring i norsk mat-
og kystkultur.
Kveite er spesielt rik på:
Protein, som bygger og vedlikeholder alle kroppens celler.
Vitamin D, som er nødvendig for å få den riktige kalsiumbalansen i kroppen og dermed bidrar til å
vedlikeholde og styrke skjelettet.
Vitamin B12, som er viktig for at kroppen skal danne nye celler, blant annet røde blodceller. Vitamin
B12 kan bidra til å forebygge anemi, blodmangel.
Selen, et viktig medvirkende stoff i et enzym som bekjemper skadelige kjemiske prosesser i kroppen.