RESTAURANT FAVORITTEN

Tilbud!

Havabbor Premium 5kg

 • FANTASTISK SMAK
 • LAVT FETTINNHOLD OG NÆRINGSRIK
 • BENFRIE FILETER
Pris:

Opprinnelig pris var: 2390 Kr.Nåværende pris er: 1990 Kr.

Beskrivelse

Havabbor Premium 5kg

Oppdag den forlokkende smaken av eksklusiv havabbor fra Fiskeruta!

Bli kjent med den delikate og smakfulle havaborren – havets juvel som fortryller ganen din med sin friske smak og saftige tekstur.

Vår friskfangete havabbor er nøye utvalgt fra bærekraftige kilder, og den er en ekte fryd for enhver matentusiast. Denne allsidige fisken kan tilberedes på utallige måter og er kjent for sin evne til å absorbere smaker fra ulike krydder og sauser.

Abbor er ikke bare en smakfull delikatesse, men også en sunn kilde til næringsstoffer. Den er rik på proteiner, omega-3 fettsyrer og andre essensielle vitaminer og mineraler som bidrar til et sunt kosthold.

Enten du foretrekker den grillet, stekt, bakt eller tilberedt som ceviche, vil vår ferske havabbor ta smaksløkene dine med på en uforglemmelig reise.

Bestill din havabbor i dag og la deg forføre av dens fortryllende smak og allsidighet!

Komplett måltidets dronning – Havabbor.

 

Bli kjent med havabboren

Havabbor, også kjent som sjøabbor, er en populær fiskeart som tilhører familien av abborfisker (Serranidae). Den finnes i tempererte og tropiske farvann over hele verden og er en ettertraktet sportsfisk og matfisk på grunn av sin gode smak og størrelse.

Denne fisken har en slank kropp og varierer i farge fra grønnaktig til brunlig med mørke flekker eller striper. Havabborer har store hoder og kraftige kjevepartier. De kan vokse til betydelige størrelser, avhengig av arten, og noen kan til og med veie flere kilo.

Havabbor er rovfisk som lever i kystnære farvann, ofte blant korallrev, steinete områder eller gressletter på havbunnen. De er kjent for å være rovdyr og jager mindre fisk, blekksprut og krepsdyr som en del av kostholdet sitt.

På grunn av sin gode smak og faste tekstur er havabbor ettertraktet som matfisk og er populær på restaurantmenyer over hele verden. Det finnes forskjellige tilberedningsmetoder for abbor, inkludert grilling, steking, baking og tilberedning som ceviche.

 

Næringsinnhold:

 • Kalorier: Ca. 97 kcal
 • Protein: Ca. 18-20 gram
 • Fett: Ca. 2-3 gram
 • Omega-3 fettsyrer: Ca. 0,5-1 gram

Havabbor er også en kilde til flere viktige næringsstoffer:

 • Vitamin B12
 • Vitamin D
 • Selen
 • Jod

Dette næringsinnholdet gjør havabbor til en næringsrik kilde til protein med lavt fettinnhold. Den inneholder også betydelige mengder av essensielle vitaminer og mineraler, spesielt vitamin B12, som er viktig for nervesystemet, og omega-3 fettsyrer som er gunstige for hjerte- og karsystemet.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Havabbor Premium 5kg”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gi oss beskjed om ditt spørsmål!