KONGEREKER

Tilbud!

Grønlandsreker XXL (40-60) 5kg

  • ÅRETS FANGST
  • STORE OG SAFTIGE
  • FANGET I RIKTIG SESONG OG EGEN SORTERING
Pris:

Opprinnelig pris var: 2490 Kr.Nåværende pris er: 1990 Kr.

Beskrivelse

Grønlandsreker XXL (40-60), markedets største reker

Disse store og saftige rekene er en delikatesse som vil sette smaksløkene i høygir. Våre Grønlandsreker er fanget i de kalde og klare farvannene utenfor Grønland, hvor de vokser og utvikler sin unike og delikate smak.

Bestill dine ekstra store Grønlandsreker i dag og opplev den fantastiske smaken av havet. Vi garanterer at du ikke vil bli skuffet!

Våre mest populære reker. Grønlandsreker med størrelse 40-60 er av den største størrelsen, og er også fastere. Det er mye lavere tilgang på disse enn for eksempel reker med størrelse 70-90, fordi de fanges bare i januar til april.

3 gode grunner til å handle Grønlandsreker 40-60 fra Fiskeruta

1. De største rekene på markedet
2. Eksklusive og egen sortering
3. Meget saftige og enkle å skrelle

De er meget smakfulle, saftige, og gjestene kommer garantert til å huske disse rekene resten av livet. Disse Grønlandsreker er meget sjeldne og finnes sjeldent eller aldri i butikker.

Anvendelse/bruksområder

Reker har et fast kjøtt og en naturlig rosa farge. Den friske, søte og litt salte smaken passer bra med et bredt utvalg av varme og kalde retter. Reker kan serveres alene med loff og majones, eller i salater med forskjellige typer sauser eller dressinger. Hvis rekene skal serveres i varme retter, bør de tilsettes i retten helt til slutt, slik at de holder seg saftige og møre.

Tining av reker

Frosne reker skal tines sakte i kjøleskapet over natten. Spre rekene utover og beregne god tid på opptiningen. Dersom du skal spise rekene umiddelbart etter opptiningen kan rekene tines i romtemperatur.

Størrelse på våre reker
Størrelsene på rekene angir hvor mange reker det går på én kilo. Har feks. rekene størrelse 70-90, går det mellom 70 og 90 reker i en kilo.

Str. 70-90 – Mellomstore Grønlandsreker
Str 50-70 – Ekstra store Grønlandsreker
Str 40-60 – Markedets største Grønlandsreker fra Fiskeruta

Hvorfor er havfryste Grønlandsreker spesielt gode?

I arktiske strøk er vannet krystallklart, rent og kaldt. Dette fører til at artene vokser sakte og utvikler en særegen konsistens og smak. Havet er også svært næringsrikt, slik at rekene vokser seg ekstra store.

Denne enkle, rene, delikatessen fra havet med tilbehør er blitt synonymt med sol, sommer og blå himmel, men visste du at reker smaker aller best på vinteren? Rekene trives best i kaldt vann, så hvis du skal unne deg selv noe ekstra godt, kan vi anbefale chili- og koriander-marinerte reker til stearinlysene på en iskald vinterkveld.

Meget sjelden vare, og disse rekene er for den kresne som er lei av å renske reker. For større blir de nemlig ikke.

Hjemlevering av fiskebilen Fiskeruta:

Unn deg selv en enklere og mer praktisk hverdag med vår hjemleveringstjeneste! Nå kan du få dine favoritter av fisk og skalldyr levert rett til døren, slik at du kan bruke tiden på det du virkelig vil .

Våre hjemleveringer er enkel å bestille og du kan velge fra et stort utvalg av sjømat. Vi har alt fra torsk, laks, kveite, reker og nydelige fiskekaker. Du kan enkelt velge og bestille hva du trenger, og så ordner vi resten.

Vi leverer til store deler av landet, og du kan velge mellom ulike tidspunkter for levering som passer din timeplan.

Med vår hjemleveringstjeneste kan du enkelt spare tid og penger, og få en enklere og mer praktisk hverdag. Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, og alle våre produkter er av høy kvalitet og leveres i trygt hjem til deg.

Bestill din første hjemlevering i dag, og nyt friheten og bekvemmeligheten av å få alle dine favoritter levert rett til døren!

Gi oss beskjed om ditt spørsmål!