BARNAS FAVORITT

Tilbud!

Fiskekaker Premium 5kg

Bærekraftighet: Sertifiserte leverandører.

Levering: Gratis, rask og enkel levering på dør.

Garanti: Fiskebransjens strengeste kvalitetsgaranti.

Pris:

Opprinnelig pris var: 1290 Kr.Nåværende pris er: 990 Kr.

Beskrivelse

Fiskekaker Premium 5 kg

Få den ekte smaken av norsk fiskemat med våre deilige prisvinnende fiskekaker Premium! Våre fiskekaker gir en rik og saftig god smak .

Hjemmelagde og nystekte fiskekaker – finnes det noe bedre? Nå kan du nyte disse herlighetene fra Fiskeruta som er produsert som hjemmelagde.
Med sin unike smak er det bare å nyte disse kakene som et fullverdig fiskemåltid.

Fiskekaker Premium er en næringsrik matvare som er rik på protein og omega-3 fettsyrer, som er viktige for en sunn og balansert kropp. Med våre fiskekaker kan du enkelt lage en rekke deilige retter – fra enkle og sunne middager til mer eksotiske smaksopplevelser.

3 gode grunner til å handle fiskekaker Premium fra Fiskeruta

1. Glutenfritt
2. Prisvinnende
3. Minner om bestemors hjemmelagde kaker

Hvorfor fiskekaker fra Fiskeruta?

Fiskeruta er meget stolte av våre prisvinnende kaker. Fiskekakene er glutenfrie og har en fantastisk smak. De er saftige og fyldige, akkurat som hjemmelaget. Meget populære blant kundene som ønsker et hurtig og sunt måltid, eller bare noe å kose seg med. Barna elsker disse kakene.

Tilgang på fersk fisk av topp kvalitet har gjort at mang en husmor og husfar opp gjennom årene har laget de mest herlige fiskekaker. Oppskrifter er blitt holdt hemmelige i generasjoner og familier i området har høylytt hevdet at fiskekakene til mamma, bestemor eller pappa for den saks skyld er de beste som finnes. Nå kan vi i Fiskeruta garantere deg de fiskekakene du har drømt om.

Hjemmelagede fiskekaker Premium fra Fiskeruta smaker kjempegodt. Server med revne gulrøtter og kokte poteter – eller legg en fiskekake i et burgerbrød sammen med salat og litt remulade.

Tips:

Prøv å steke fiskekakene i panne med litt smør eller olje, og server med poteter, grønnsaker og en deilig saus. Du kan også prøve å bruke fiskekakene som en base for en deilig fiskesuppe – bare tilsett grønnsaker og kraft, og la det hele koke til en deilig og næringsrik suppe.

Med våre fiskekaker kan du være trygg på at du spiser en næringsrik og ekte norsk matvare som er laget av rene og naturlige ingredienser. Prøv våre fiskekaker i dag, og opplev den deilige smaken av norsk fiskemat!

Produktbeskrivelse:

Fiskekakene til Fiskeruta har en en mild og god smak. Vekten per fiskekake er ca. 125g. Produktet er stekt i rapsolje, hurtig avkjølt og pakket i beskyttende atmosfære.

Varemerke: Fiskeruta
Produksjonssted: N350
Nettovekt: 5,0 kg
Enhetsvekt: 125 g

Tilberedning:

Tines før tilberedning. Varmes i stekepanne på svak varme med meierismør eller olje. Burgeren kan også varmes i stekeovn ved 200°C i 6 minutter, eller på middels varm grill i ca. 2 minutter på hver side.

Næringsinnhold per 100 g

Energi 667kj / 160 kcal
Fett 8,6 g
– hvorav mettet fett 1,1 g
Karbohydrater 9,8 g
– hvorav sukkerarter 1,9 g
Kostfiber 0,1 g
Protein 11 g
Salt 1,5 g
Hvitlaks*(56 %), helmelk, vann, tapiokastivelse, rapsolje, krydderblanding (salt, dekstrose, løk, løpstikke, ingefær, krydderekstrakt (muskat, pepper, koriander), aroma, antioksidant (kalsiumlaktat), gjærekstrakt, solsikkeolje, surhetsregulerende middel (natriumacetat, kaliumklorid)). Stekt i rapsolje. Fangstsone: *Nordøstlige Atlanterhavet.

Øvrig: Glutenfri
Allergener: Fisk og melk
Pakkemetode: Pose
Oppbevaring: Frysevare. (-18 ⁰C
eller kjøligere)

 

Hjemlevering:

Unn deg selv en enklere og mer praktisk hverdag med vår hjemleveringstjeneste! Nå kan du få dine favoritter av fisk og skalldyr levert rett til døren, slik at du kan bruke tiden på det du virkelig vil.

Våre hjemleveringer er enkel å bestille og du kan velge fra et stort utvalg av sjømat. Vi har alt fra torsk, laks, kveite, reker og nydelige fiskekaker. Du kan enkelt velge og bestille hva du trenger, og så ordner vi resten.

Vi leverer til store deler av landet, og du kan velge mellom ulike tidspunkter for levering som passer din timeplan.

Med vår hjemleveringstjeneste kan du enkelt spare tid og penger, og få en enklere og mer praktisk hverdag. Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, og alle våre produkter er av høy kvalitet og leveres i trygt hjem til deg.

Bestill din første hjemlevering i dag, og nyt friheten og bekvemmeligheten av å få alle dine favoritter levert rett til døren!

 

Gi oss beskjed om ditt spørsmål!