NORDNORSK DØRÅPNER

Tilbud!

Boknafisk Premium 2,5kg

  • FRA PRISVINNENDE LEVERANDØREN HALVORS FISK
  • TØRKET NATURLIG PÅ HJELL
  • FOREDLET FOR HÅND I TROMSØ
Pris:

1990 Kr

Beskrivelse

Boknafisk Premium 2,5kg

Ønsker du å oppleve en ekte smaksopplevelse fra Nord-Norge? Da bør du prøve Halvors boknafisk Premium! Boknafisk er en tradisjonsrik norsk matrett som har blitt laget i århundrer. Den lages av fersk skrei som henges til tørk på hjell i flere uker før den blir pakket og sendt ut til forbrukerne.

Den lange modningsprosessen gir boknafisken en helt spesiell smak og konsistens. Fisken blir fastere og mer aromatisk, og egner seg derfor svært godt til ulike tilberedningsmetoder som steking, grilling og ovnsbaking. Boknafisk kan også brukes som ingrediens i supper, gryteretter og andre spennende retter.

Boknafisk er også en sunn matvare, rik på proteiner og andre næringsstoffer som er viktig for kroppen. Den egner seg derfor godt som en del av et sunt og balansert kosthold.

Prøv boknafisk i dag og opplev den unike smaken og kvaliteten som bare kan komme fra Nord-Norge! Vi anbefaler å servere den med ferske grønnsaker og poteter, eller som en del av en spennende fiskerett. Bestill nå og få en smak av det ekte Nord-Norge levert rett hjem til de

 

Boknafisk – Halvors Tradisjonsfisk

Å være stolt av maten vår, er å være stolt av identiteten vår. Og vi i nord har veldig mye å være stolte av – også boknafisken.

Halvor Hansen vokste opp med boknafisk på middagsbordet hjemme i Lofoten. Nå er boknafisken hans en prisvinner.

Fiskeruta er stolt leverandør av Norges fineste Boknafisk fra Halvors fisk. Et naturprodukt levert av Fiskeruta som er produsert av stor skrei. Den tørkes i Lofoten i perioden mars-mai.

En delikatesse som ingen må unngå å oppleve. Boknafisk er en matopplevelse av de sjeldne. Den serveres med bacon, gulrotstuing og potet. Et fantastisk produkt med en mild, god smak.

 

3 gode grunner til å handle boknafisk Premium fra Fiskeruta

1. Produsert av førsteklasses skrei
2. Lett å lage
3. Smaker fantastisk

 

Næringsinnhold:

Boknafisk er en sunn og næringsrik matvare, rik på proteiner, vitaminer og mineraler. Her er en oversikt over næringsinnholdet i 100 gram boknafisk:

Kalorier: 136 kcal
Protein: 26 g
Fett: 2,1 g
Karbohydrater: 0 g
Kostfiber: 0 g
Vitamin D: 16,4 µg
Vitamin B12: 4,1 µg
Selen: 47 µg
Jod: 136 µg
Fosfor: 352 mg
Natrium: 870 mg
Som du kan se, er boknafisk en god kilde til protein og vitamin D, som begge er viktige næringsstoffer for kroppen. Fisken er også rik på selen og jod, som er viktige mineraler for å opprettholde et sunt stoffskifte og en god helse. Boknafisk er også en lavkarbo-matvare, og inneholder ingen karbohydrater eller kostfiber.

Det er viktig å merke seg at næringsinnholdet kan variere avhengig av hvordan boknafisken er tilberedt og lagret. For å få mest mulig ut av næringsinnholdet i boknafisk, bør den tilberedes på en sunn og balansert måte, og lagres på en kjølig og tørr plass.

Hjemlevering av fiskebilen Fiskeruta:

Unn deg selv en enklere og mer praktisk hverdag med vår hjemleveringstjeneste! Nå kan du få dine favoritter av fisk og skalldyr levert rett til døren, slik at du kan bruke tiden på det du virkelig vil.

Våre hjemleveringer er enkel å bestille og du kan velge fra et stort utvalg av sjømat. Vi har alt fra torsk, laks, kveite, reker og nydelige fiskekaker. Du kan enkelt velge og bestille hva du trenger, og så ordner vi resten.

Vi leverer til store deler av landet, og du kan velge mellom ulike tidspunkter for levering som passer din timeplan.

Med vår hjemleveringstjeneste kan du enkelt spare tid og penger, og få en enklere og mer praktisk hverdag. Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, og alle våre produkter er av høy kvalitet og leveres i trygt hjem til deg.

Bestill din første hjemlevering i dag, og nyt friheten og bekvemmeligheten av å få alle dine favoritter levert rett til døren!

Gi oss beskjed om ditt spørsmål!