Barnehagefavoritten med sei mexicana

Sei Mexicana Taco

Taco med mexicansk vri til voksne og barn

Oppdag smaken av havet med vår forstekte Sei Mexicana, barnehagefavoritten! Nå kan du enkelt servere næringsrik og deilig middag til de små. Vår Sei Mexicana er nøye forstekt for perfekt konsistens og smak, og tilberedes raskt i ovnen. Med sin unike blanding av milde, barnevennlige krydder og saftig sei, er dette et måltid som vil begeistre enhver. Hver pakke inneholder høykvalitets fisk, rik på omega-3 og proteiner, ideell for voksende barn.

Sei Mexicana passer perfekt med båtpoteter eller potetmos og et utvalg av friske grønnsaker for et balansert måltid. Gjør middagen til en lek, samtidig som du gir barna det beste av sjømatens verden.

Prøv Sei Mexicana i dag, og opplev enkelhet og kvalitet i hver bit. Perfekt for travle foreldre som ønsker å tilby sunne, smakfulle måltider. Sei Mexicana – en garantert hit hos de små!”

 

Ingredienser sei Mexicana:

500g sei Mexicana fra Fiskeruta
– 4 store poteter til båtpoteter eller 500g potetmos
– 1 brokkoli
– 2 gulrøtter
– 1 rød paprika
– Olivenolje
– Salt og pepper

Fremgangsmåte:

1. Forvarm ovnen til 200 grader C.
2. Skjær potetene i båter (hvis du lager båtpoteter) og legg dem på et stekebrett. Dryss over litt olivenolje, salt og pepper. Stek i ovnen i ca. 20-25 minutter, eller til de er gyldne og møre.
3. Hvis du foretrekker potetmos, kok potetene til de er møre og mos dem med litt smør, melk, salt og pepper.
4. Skjær brokkoli, gulrøtter og paprika i biter. Legg grønnsakene på et stekebrett, dryss over litt olivenolje, salt og pepper, og bak i ovnen i ca. 15-20 minutter.
5. Legg sei maxicana i en ildfast form. Stek i ovnen i ca. 20-25 minutter.
6. Server sei Mexicana med  båtpoteter eller kremet potetmos og et fargerikt utvalg av bakte grønnsaker.

Ditt personvern hos Fiskeruta
Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler) til å spore dine handlinger og bevegelser på vårt nettsted. Les mer om personvernet ditt hos oss.