MORS FAVORITT

Tilbud!

Sprøbakt Luksus torsk 5,1 kg

Bærekraftighet: Sertifiserte leverandører.

Levering: Gratis, rask og enkel levering på dør.

Garanti: Fiskebransjens strengeste kvalitetsgaranti.

Pris:

Opprinnelig pris var: 1690 Kr.Nåværende pris er: 1390 Kr.

Vipps

Beskrivelse

Sprøbakt Luksus torsk 5,1 kg

Fiskerutas sprøstekte torsk er en kulinarisk nytelse som utstråler renhet og smakfullhet. Med imponerende 70 prosent ren torskefilet, er denne delikate retten et bevis på sjømatens eksepsjonelle kvalitet og nøye utvalgte ingredienser.

Hver bit av den sprøstekte torsken gir en knasende overflate som avslører en innbydende og saftig indre kjerne av torskefilet av høy kvalitet. Den ferske og delikate smaken av torsken er perfekt balansert, og den saftige teksturen gir en umiddelbar munnfull av ren nytelse.

Den sprøstekte torskens håndverksmessige tilberedning sørger for å beholde fiskenes naturlige smak og tekstur, mens den samtidig leverer en fristende og sprø ytre skorpe som gir en utsøkt smaks opplevelse.

Vår torsk er av høy kvalitet og er nøye valgt ut for å sikre at den er førsteklasses og full av smak. Den panerte overflaten gir en herlig konsistens og smak, og vil være en hit hos både voksne og barn.

Denne retten er rik på næringsstoffer som protein, vitamin D og omega-3-fettsyrer, og er derfor et sunt alternativ for de som ønsker å spise sunt og næringsrikt.

Server vår ferdig panerte torsk med din favoritt salat eller noen grønnsaker og ris for en komplett og smakfull middagsopplevelse. Prøv vår ferdig panerte torsk i dag, og nyt en enkel og deilig middag uten å måtte bruke tid på å panere fisken selv!

Sprøbakt Luksus torsk har tatt kundene med storm de siste årene. Vi bruker renskåret filet fra norsk, villfanget torsk. Hele stykker av filet er det beste utgangspunktet for et saftig resultat. Dette gir en sprø panering som samtidig kan leveres laktose og glutenfri!

Sprøstekt torsk fra Fiskeruta er en barnevennlig middagsrett. Det trenger ikke være så krevende å
sette fisk på middagsbordet når man har en aktiv hverdag.

3 gode grunner til å handle sprøbakt Luksus torsk fra Fiskeruta

1. Sunn hverdagsmat for hele familien
2. Smaker fantastisk
3. Kan leveres gluten og laktosefri.

Mange ønsker å spise mer sjømat, men synes det er vanskelig å tilberede fisk som er kjøpt i butikken. Husk at panert fisk også er bra fisk! Fisk inneholder viktige næringsstoffer som kroppen trenger, og det er derfor viktig å inkludere flere fiskemiddager i ukesmenyen. Nå kan du variere fiskemåltidene enda mer, og du trenger ikke å ha dårlig samvittighet for å servere panert fisk.

Kan brukes som Fish and Chips med utallige bruksmuligheter for store og små.

Ingredienser:

Stykker av benfri torskefilet (72%), rasp, hvetemel, veg. olje, maisstivelse, salt, krydderier,
hevemiddel: E500

Næringsinnhold pr. 100 gram

Energi 732 KJ / 175 Kcal
Fett 8,5 g
Karbohydrat 10 g
Protein 14 g
Allergener: Fisk, hvetemel (gluten)
Oppbevaring: Frysevare (-18°C eller lavere)
Tining: Tines i kjøleskap ved 0-4°C
Bør ikke fryses på nytt
etter opptining

Hjemlevering av fiskebilen Fiskeruta:

Unn deg selv en enklere og mer praktisk hverdag med vår hjemleveringstjeneste! Nå kan du få dine favoritter av fisk og skalldyr levert rett til døren, slik at du kan bruke tiden på det du virkelig vil.

Våre hjemleveringer er enkel å bestille og du kan velge fra et stort utvalg av sjømat. Vi har alt fra torsk, laks, kveite, reker og nydelige fiskekaker. Du kan enkelt velge og bestille hva du trenger, og så ordner vi resten.

Vi leverer til store deler av landet, og du kan velge mellom ulike tidspunkter for levering som passer din timeplan.

Med vår hjemleveringstjeneste kan du enkelt spare tid og penger, og få en enklere og mer praktisk hverdag. Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, og alle våre produkter er av høy kvalitet og leveres i trygt hjem til deg.

Bestill din første hjemlevering i dag, og nyt friheten og bekvemmeligheten av å få alle dine favoritter levert rett til døren!

 

Gi oss beskjed om ditt spørsmål!
    Ditt personvern hos Fiskeruta
    Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler) til å spore dine handlinger og bevegelser på vårt nettsted. Les mer om personvernet ditt hos oss.