MASTERCHEF`S FAVORITT

Tilbud!

Luksusloin av torskeloin 5kg

Ferskhet: Kort tid fra hav til fryst.

Bærekraftighet: Sertifiserte leverandører.

Levering: Gratis, rask og enkel levering på dør.

Garanti: Fiskebransjens strengeste kvalitetsgaranti.

Pris:

Opprinnelig pris var: 2290 Kr.Nåværende pris er: 1990 Kr.

Beskrivelse

Luksusloin av torskeloin 5 kg

Fiskeruta har levert torskeloin som har satt nye standarder for hvordan torsk skal smake.

Vi leverer håndfiletert, ekstra store, saftige og velsmakende ryggstykker på 200 gram (markedet største) som er sjokkfryst rett etter fangst.

Luksusloin fra Fiskeruta er kjent som kanskje Norges mest populære torsk på markedet.

Næringsinnhold:

Luksusloin av torskeloin er en sunn og næringsrik fisk som er en kilde til mange viktige næringsstoffer. Her er næringsinnholdet for 100 gram rå torsk:

Kalorier: 77 kcal
Protein: 18 gram
Fett: 0,4 gram
Karbohydrater: 0 gram
Omega-3 fettsyrer: 0,7 gram
Vitamin D: 12 µg
Vitamin B12: 1,5 µg
Selen: 50 µg
Jod: 90 µg
Fosfor: 200 mg

Torsk er spesielt rik på protein, vitamin D og vitamin B12, som er viktige for å opprettholde en god helse. Torsken er også en god kilde til omega-3 fettsyrer, som er gunstig for hjertet og hjernen. Videre er torsken også rik på mineraler som selen og jod, som støtter funksjonen til skjoldbruskkjertelen og immunforsvaret.

Prøv vår saftige og smakfulle luksusloin, en ekte delikatesse laget av fersk torskerygg. Luksusloin av torskeloin er en favoritt blant sjømatelskere for sin milde smak og faste konsistens, som gjør den perfekt til både steking og ovnsbaking.

Med vår torskeloin får du ikke bare en deilig smaksopplevelse, men også en sunn og næringsrik middag. Torsk er kjent for å være en kilde til omega-3 fettsyrer og protein, som bidrar til å holde kroppen sunn og frisk.

Prøv torskeloin til middag i dag, og nyt den deilige smaken av fersk torsk. Server den med ovnsbakte poteter og grønnsaker, eller lag din egen saus for en ekstra smaksopplevelse. Enten du er en erfaren kokk eller en nybegynner på kjøkkenet, vil vår luksusloin fra oss garantert gi deg en vellykket og smakfull middag!

Luksusloin (ryggfilet), kun det tykkeste saftigste og beste kjøttet på torsken, helt skinn og benfri, og
ikke det tynne kjøttet fra buk eller hale. Denne nydelige råvaren er en kulturbærer av rang og faktisk
også vår mest solgte fisk.

3 gode grunner til å handle Luksusloin av torskeloin fra Fiskeruta

1. Markedets største skinn og benfrie ryggstykker
2. Saftig og velsmakende
3. Kan brukes til nesten alt

Hva er Luksusloin?

Det fineste stykket på en torsk er loinsen, det vil si det tykke, øverste ryggstykket av fileten. Vår torskeloin er på cirka 200 gram og derfor bruker vi navnet Luksusloin. Dette er unik råvare som kun Fiskeruta leverer hele året. Torskeloin som gjerne kalles torskens indrefilet, er skinn- og benfri.

Nytrukken torskeloin smaker nydelig og er også for mange et kjærkomment innslag på menyen. Fiskeruta loins-serie produseres av viltfanget torsk og stykkene veier fra 180g til 250g. Torskeloin egner seg ypperlig til steking, baking i ovn og trekking.

Torskeloin er et rent naturprodukt, full av proteiner, og med lite fett. I tillegg har den en mild og ren smak som gjør den utrolig anvendelig til all verdens deilig tilbehør. Det perfekte utgangspunktet for en smakfull, sunn og rask middag.

Hjemlevering av fiskebilen Fiskeruta:

Unn deg selv en enklere og mer praktisk hverdag med vår hjemleveringstjeneste! Nå kan du få dine favoritter av fisk og skalldyr levert rett til døren, slik at du kan bruke tiden på det du virkelig vil.

Våre hjemleveringer er enkel å bestille og du kan velge fra et stort utvalg av sjømat. Vi har alt fra torsk, laks, kveite, reker og nydelige fiskekaker. Du kan enkelt velge og bestille hva du trenger, og så ordner vi resten.

Vi leverer til store deler av landet, og du kan velge mellom ulike tidspunkter for levering som passer din timeplan.

Med vår hjemleveringstjeneste kan du enkelt spare tid og penger, og få en enklere og mer praktisk hverdag. Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, og alle våre produkter er av høy kvalitet og leveres i trygt hjem til deg.

Bestill din første hjemlevering i dag, og nyt friheten og bekvemmeligheten av å få alle dine favoritter levert rett til døren!

 

 

Gi oss beskjed om ditt spørsmål!