Anmeldelser

Marit RaadeMarit Raade
17:33 31 Jan 23
Veldig fornøyd med Fiskeruta. Gutta på bilen er alltid blide og imøtekommende. Alltid hyggelig å handle med de.Produktene er veldig gode. Har prøvd en del, men jeg sverger til torske Lions. Det er favoritten min. Nydelig. Prismessig ligger de vel høyt, men kvaliteten er der etter. Gir de en 6.
Ove BjørndalOve Bjørndal
17:14 31 Jan 23
Hyggelige selgere, god kvalitet som koster litt ekstra. Veldig fornøyd.
Eirik RevheimEirik Revheim
14:54 20 Jan 23
God kvalitet og god service. Svært greit å få den levert på døra. Gjør og at vi spiser mere fisk enn vi ellers ville gjort.
Bente Gansum DaazenkoBente Gansum Daazenko
11:15 11 Dec 22
Veldig gode fiskeprodukter. Har kjøpt laks, torsk og seikaker og det er god kvalitet og smak! Fin oppfølging og service! Anbefales!
Ole Gaute HaugeOle Gaute Hauge
12:46 12 Sep 22
Veldig flotte varer, kjøper nok mer ved anledning👍
Hyggelig selger og god mat. Laksebitene er større enn i butikken og det passer oss perfekt.
unn-tone lienunn-tone lien
10:01 23 Aug 22
Vi kjøpte breiflabb som ikke var prima kvalitet. Vi reklamerte og returnerte varen men først når vi benyttet denne kanalen ble det fortgang på tilbakebetaling.
Hanna ØienHanna Øien
07:54 30 Jan 21
Strålende fornøyd! Fisken har restaurantkvalitet, pakket slik at det er lett å ta opp akkurat det man trenger til middag. Laksen har vi spist rå også - helt nydelig. Familien har aldri fått i seg mer fisk. Fast leverandør fra nå!
Øystein MikalsenØystein Mikalsen
19:16 24 Sep 20
Dukket opp i mitt nabolag og bestemte meg for å prøve fiskekakene. Bra produkt som smaker godt og god service. Har ingen grunn til å tro at de prøver å skjule noe, men ser at det ikke står så mye om fiskens opphav og hvor det prosesseres(de er ikke alene. Finner ikke noe slik info hos en av konkurrentene heller). Jeg tror det er mye gevinst å hente på bruk av block-chain her nå som kunder har blitt mer bevisst på ophav og "reisevei" på produktet.
js_loader