45 11 5555

Kontakt oss

Fiskebilen Fiskeruta – din fiskebutikk på nett!

Kontaktinformasjon

For å gjøre det enklere for oss å hjelpe deg, er det fint om du har dato og hva du har handlet klart når du kontakter oss. Hvis du sender oss e-post, er det flott om du inkluderer denne infoen!

Vi besvarer alle e-poster så raskt vi kan og garanterer et personlig svar innen 48 timer. Har du ikke hørt fra oss innen 48 timer, vennligst ta kontakt med oss på telefon 45 11 55 55. Dette gjelder ikke under helg-/helligdager.

Markedets beste kvalitetsgaranti på fisk og skalldyr
Vårt mål er at du skal ha en god sjømatsopplevelse når du handler hos oss. Du skal være trygg på at fisk og skalldyr kjøpt hos Fiskeruta alltid har den beste kvaliteten. Derfor har vi kvalitetsgaranti. Vi bytter alle råvarer som ikke holder garantert kvalitet

Fiskeruta Kundesenter:
Telefon: 45 11 55 55
E-post: [email protected]

Åpningstider Kundesenter:
08:00 – 16:00 Kundeservice/Support (Mandag – Fredag)

Besøksadresse:
Fiskeruta AS
Strandveien 39
3050 Mjøndalen

Foretaksnummer
Foretaksnummer: 999 600 522

Ved reklamasjon må kjøpsdato, varebetegnelse og en beskrivelse være med.

Vi tar vare på våre kunder

Fiskeruta har siden starten fokusert på gode kundeopplevelser. Samtidig at våre ansatte skal bidra til en større glede når det gjelder bruk av sjømat i hjemmet. Kunnskap blandet med gode råvarer har vært en suksess siden vi startet. Derfor ønsker vi å bli enda bedre og gi deg fordeler som ingen andre kan tilby.

Har vært kunde ved flere anledninger og er meget fornøyd!
Svein Torgersen

Holdbarhet på frossen fisk

Antall måneder fisken kan lagres
Frysetemperatur   -30°C
Fet fisk: Laks,          12 måneder
Mager fisk: Torsk   24 måneder
Flatfisk: Flyndre     24 måneder
Krabber                     15 måneder
Reker                         12 måneder

Frossen torsk like god som fersk?

Ja. Dersom torsken håndteres på riktig måte, viser ferske fiskeforsøk. Smaken av sprellfersk torsk er bare å oppdrive to-tre måneder om vinteren – for oss som ikke fisker selv. Resultatene kommer fra forskningsprosjektet QualiFish som ledes av SINTEF

Handle nå

Har du ikke brukernavn/kundekonto? Registrer deg her

Jeg glemte passordet mitt