Luxuslaks 5kg

Tilbud!

Luxuslaks 5kg

En av våre store kundefavoritter og en selvfølge hos alle familier som liker rød mager fisk. Laksefilet fra Fiskeruta leverer en standard utenom det vanlige ...
Pris:

1990 Kr

Beskrivelse

En av våre store kundefavoritter og en selvfølge hos alle familier som liker rød mager fisk. Laksefilet fra Fiskeruta leverer en standard utenom det vanlige. Smak, konsistens og fettinnhold er på det ypperste og kan godt kalles kremen av norsk laks.

Fiskeruta leverer mager laks som er skåret for hånd, Den er skinn- og beinfri, og ferdig pakket i beskyttende emballasje maksimalt fire timer etter at den har svømt i sjøen.

3 gode grunner til å handle laksefilet fra Fiskeruta

  1. Skinn- og beinfri mager laksefilet av ypperste kvalitet
  2. Ferdig vakuumpakket og holdbar minst 7 dager fersk
  3. Kvalitetsfordeler på farge, kjøttkvalitet, fasthet og smak.

Servert rå eller lettere stekt er luxuslaks med på å endre matbevisste menneskers oppfatning av laks. Vidunderlig smak og sikker, konsistent kvalitet. Lett å tilberede. Få fisker er så anvendelige som luxuslaks. Den egner seg like godt rå i sushi som ovnsbakt i form. Sterk salsa eller mild rømme, begge smaker er godt følge til laksen.

Betegnelsen luxuslaks kommer av måten fisken er behandlet etter fangst. Det er fem viktige faktorer som gjør at denne laksen har klare fordeler i forhold til vanlig butikk laks.

  1. Sjokkfryst rett etter fangst
  2. Varen er vakuumert
  3. Varen har lang holdbarhet i frys
  4. Varen kan ligge fersk i kjøleskap i 7 dager før bruk

Det beste med luxuslaks er kanskje at du kan spise så mye du vil med verdens beste samvittighet. Ingen ting er sunnere.

Mesteparten norsk laks er sunn, holder høy kvalitet og smaker godt.

Nei, det brukes ikke antibiotika i oppdrett av laks som brukes til Fiskeruta-produksjon. Norge brukte antibiotika for siste gang i 1992.

Luxuslaks:
1. Den har aldri fått et milligram antibiotika.
2. Den har ikke blitt fôret med palmeolje.
3. Fôret den har spist inneholder mer omega-3 enn bransjestandard.
4. Den er sporbar.

Laks er spesielt rik på:

  • Protein, som bygger og vedlikeholder alle kroppens celler.
  • Marine omega 3-fettsyrer, som forebygger og bremser utviklingen av hjerte- og karsyksdommer og er blant de sentrale byggesteinene i hjernen.
  • Vitamin D, som er nødvendig for å få den riktige kalsiumbalansen i kroppen og dermed bidrar til å vedlikeholde og styrke skjelettet.
  • Selen, et viktig medvirkende stoff i et enzym som bekjemper skadelige kjemiske prosesser i kroppen.

Gi oss beskjed om ditt spørsmål!