Grønlandsreker 30-50 5kg

Tilbud!

Grønlandsreker 30-50 5kg

UTSOLGT 

Pris:

2490 Kr

Tomt på lager

Beskrivelse

UTSOLGT Kort leveringstid, kvalitetsgaranti, gratis levert på døren.

Betal med faktura, vipps eller kortterminal ved levering.

Varen leveres fryst.

Grønlandsreker 30-50 er verdens største reker 

Grønlandsreker med størrelse 30-50 er den største størrelsen, og er også fastere. Det er mye lavere tilgang på disse enn for eksempel reker med størrelse 70-90, fordi de fanges bare i januar til april.

De er meget smakfulle, saftige og gjestene kommer garantert til å huske disse rekene resten av livet. Disse grønlandsreker er meget sjeldne og finnes sjeldent eller aldri i butikker.

3 gode grunner til å handle reker fra Fiskeruta

    1. De største rekene på markedet
    2. Eksklusive på grunn av lav tilgang
    3. Meget saftige og enkle å skrelle

Anvendelse/bruksområder
Reker har et fast kjøtt og en naturlig rosa farge. Den friske, søte og litt salte smaken passer bra med et bredt utvalg av varme og kalde retter. Reker kan serveres alene med loff og majones, eller i salater med forskjellige typer sauser eller dressinger. Hvis rekene skal serveres i varme retter, bør de tilsettes i retten helt til slutt, slik at de holder seg saftige og møre.

Tining av reker
Frosne reker skal tines sakte i kjøleskapet over natten. Spre rekene utover og beregn god tid på opptiningen. Dersom du skal spise rekene umiddelbart etter opptiningen kan rekene tines i romtemperatur.

Størrelse
Størrelsene på rekene angir hvor mange reker det går på én kilo. Har feks. rekene størrelse 70-90, går det mellom 70 og 90 reker i en kilo.

Str. 70-90 – Mellomstore Grønlandsreker
Str 50-70 – Ekstra store Grønlandsreker
Str 30-50 – Verdens største Grønlandsreker fra Fiskeruta

Hvorfor er havfryste Grønlandsrekene spesielt gode?
I arktiske strøk er vannet krystallklart, rent og kaldt. Dette fører til at artene vokser sakte og utvikler en særegen konsistens og smak. Havet er også svært næringsrikt, slik at rekene vokser seg ekstra store.

Denne enkle, rene havets delikatesse med tilbehør er blitt synonymt med sol, sommer og blå himmel, men visste du at reker smaker aller best på vinteren? Rekene trives best i kaldt vann, så hvis du skal unne deg selv noe ekstra godt, kan vi anbefale chili- og koriander-marinerte reker til stearinlysene på en iskald vinterkveld.

Meget sjelden vare, og disse rekene er for den kresne som er lei av å renske reker. For større blir de nemlig ikke.

Gi oss beskjed om ditt spørsmål!