Sørg for at torskemiddagen blir vellykket ved å servere det beste fra fisken. Fiskeruta leverer torskeloin av ypperste kvalitet gratis hjem til deg.

 

Bestill her

 

Det fineste fiskestykket

Loinen er det fineste stykket du kan få på en fisk. Det er det tykke, øverste ryggstykket av fisken. Torskeloinen er skinn- og benfri og kalles gjerne for torskens indrefilet. Denne passer utmerket til steking, baking i ovn og trekking. 

Torskeloin er et rent naturprodukt som har lite fett og er full av proteiner. Den har en mild og ren smak, noe som gjør at den er anvendelig til det meste tilbehør. Indrefileten av torsken er med andre ord det perfekte utgangspunktet for en sunn og smakfull middag. 

 

Fiskeruta og torskeloin

Hos oss kan du velge mellom rå og røkt torskeloin. Begge får du i pakker på 5 kg med de beste stykkene fra fisken. Med fokus på fisk i høy kvalitet leverer vi det saftigste og beste kjøttet på torsken. 

torskeloin-er-det-beste-stykket-pa-fisken

Luxus

Indrefiletene vi leverer produseres av linetrukket torsk. Stykkene veier fra 180g til 250g og sjokkfryses rett etter fangst. Dette er kanskje den mest populære torsken på markedet. 

 rokt-torskeloin

Røkt

Disse fiskestykkene er røkt på god gammeldags vis, slik at fiskekjøttet blir fast og deler seg fint i skiver. Måten torsken er tilberedt på kommer også tydelig frem i lukt og smak.

I tillegg til røkt og rå indrefilet av torsk leverer vi lakseloins, skreiloins, seiloins og loins av kolje. 

 

Gode grunner til å handle loins fra Fiskeruta:

  1. Det er store skinn- og benfrie ryggstykker
  2. Stykkene er saftige og velsmakende
  3. De kan brukes til nesten alt

 

Hvorfor spise fisk?

Det finnes flere gode grunner til å spise fisk. Ikke bare er fisken rik på proteiner, den inneholder også vitamin D, vitamin B12 og selen som alle er viktige for å bygge og vedlikeholde kroppen på ulike måter. 

Proteinene sørger for å bygge og vedlikeholde alle kroppens celler. Vitamin D bidrar til å styrke og vedlikeholde skjelettet ved å regulere innholdet av kalsium. Vitamin B12 er sentralt for at kroppen skal danne nye celler og kan for eksempel bidra til å forebygge og blodmangel.

 fa-sjomat-levert-pa-doren

Få sjømat på døra

Fiskeruta leverer fersk fisk og skalldyr hjem til deg helt gratis. Hvis du ønsker å spise torskeloins til middag, er det bare å gå til nettbutikken og velge de råvarene du vil ha. Til slutt avtaler du levering med oss.

Vi leverer fisk og skalldyr i Oslo, Drammen, Stavanger, Bergen, Kristiansand og Trondheim. 

Så lenge du bor mellom Trondheim og Kristiansand er du garantert levering. 

Nettbutikken er åpen døgnet rundt slik at du kan bestille når det passer deg. Vi tilbyr levering fra morgen til kveld alle dager i uken.  

Bestill her

Written by Omega Media