Velg Fiskeruta når du skal bestille sjømat i Oslo. Vi leverer fersk fisk og skalldyr i verdensklasse gratis hjem til deg.

 

Se vårt utvalg

 

Det finnes utrolig mange alternativer til hjemlevering av fisk og sjømat. Det gjelder også sjømat som du kan få levert hjem via matbutikker, matkasser og fiskebutikker. Fiskeruta er en av disse, og vi sørger for at du får fersk, norsk fisk og skalldyr i verdensklasse levert hjem til deg.

 hjemlevering-av-fersk-sjomat

Hvorfor bestille fra Fiskeruta?

Ettersom det finnes et hav av matleveringstjenester kan det være vanskelig å bestemme seg for hvilken man skal gå for. Nedenfor har vi listet opp noen av fordelene ved å bestille fra Fiskeruta:

  • Vi følger strenge kvalitetsstandarder, retningslinjer og rutiner slik at du får friske og saftige råvarer i verdensklasse
  • Du får gratis levering hjem til deg
  • Du får gode råvarer som gjør det enkelt å lage god mat

Det beste havet har å by på 

Vi har et bredt utvalg av sjømat vi kan levere til beboere i Oslo. Sortimentet passer perfekt til lunsj, middag og andre måltider, enten det skal serveres rått, røkt, stekt, kokt eller tilberedes på en annen måte. 

Dette gjør at du kan lage spennende retter både i hverdager, helger eller når du får besøk. Velg mellom alt fra laks, ørret, torsk, uer og breiflabb til reker, krabber, kamskjell og scampi.

Hvorfor spise sjømat?

Det er ingen hemmelighet at fisk og skalldyr gir mange helsefordeler. Det finnes derfor flere grunner til å spise sjømat i hverdagen, i tillegg til at det smaker godt. Hovedgrunnen til at fisk og skalldyr bør være en del av kostholdet vårt er at det inneholder flere nødvendige næringsstoffer som det er lite av i annen mat. 

Viktige næringsstoffer

Sjømat inneholder som nevnt viktige næringsstoffer for at kroppen vår skal fungere. Dette kan blant annet være omega-3, selen, jod og vitamin D og B12. 

Omega-3-fettsyrer er bra for hjertet, syn og hjernen. Selen er en type mineraler som er sentralt for immunforsvaret. Jod bidrar til å produsere hormoner som regulerer stoffskiftet i kroppen. 

Vitamin D bidrar til å styrke skjelettet og vitamin B12 trengs for at kroppen skal produsere røde blodlegemer. I tillegg er det viktig for nervesystemets funksjon og dannelsen av arvestoff.  

 

sjomat-levert-pa-doren-i-oslo

Slik får du fisk og skalldyr levert rett hjem

Velg varene du vil ha i butikken. Legg inn bestilling og avtal levering av sjømat når det passer deg. Vi leverer fra morgen til kveld hver dag. Vi har kort leveringstid, og vi leverer gratis på alle bestillinger. Med Fiskeruta får du det beste havet har å by på levert rett hjem.

Kan jeg bestille fra Fiskeruta selv om jeg ikke bor i Oslo?

Ja! Vi leverer sjømat til Oslo, Drammen, Stavanger, Bergen, Kristiansand og Trondheim. Så lenge du bor mellom Trondheim og Kristiansand er du garantert levering. Kontakt oss gjerne på e-post eller telefon dersom du har noen spørsmål.

 

Se vårt utvalg

Written by Omega Media