Laks er en klassiker på middagsbordet for mange når det skal serveres fisk. Fiskeruta leverer smakfull lakseloin slik at fiskemiddagen kan nytes til det fulle.

 

Bestill her

 

Det beste fiskestykket

Vi er opptatte av at produktene våre er av høy kvalitet, slik at kundene våre kan nyte måltider uten at kvaliteten på råvarene trekker ned opplevelsen. Det beste stykket på fisken er ryggstykket og kalles “loin”. Dette er indrefileten på fisken og utgjør det mest kjøttrike stykket på fisken, som også er helt fri for skinn og bein. 

 

Lakseloin hos Fiskeruta

Det er mange grunner til å velge lakseloin fra Fiskeruta når du skal kjøpe fisk. Den har smak, konsistens og fettinnhold av ypperste kvalitet slik at fiskemåltidet blir en suksess uansett hvordan du ønsker å tilberede fisken. 

For at fisken skal beholde sin gode smak og konsistens pakkes den i beskyttende emballasje senest fire timer etter at den har blitt fisket opp av sjøen. På den måten får du fersk fisk som holder seg i opptil sju dager etter at den er pakket. 

 

Hvorfor kjøpe laks fra Fiskeruta?

Nedenfor har vi ramset opp noen grunner til å bestille laks fra oss.

  1. Nydelig smak og konsistens
  2. Mange bruksområder: steking, grilling, ovnsbakt, sushi og sashimi
  3. Fine fiskestykker fri for skinn og ben

Røkt laks

Vi leverer røkt lakseloin laget på en måte som fremhever den gode smaken. Med godt håndverk og solid kunnskap får du som kunde en råvare du kan glede deg til. Vi velger de aller beste råvarene og gir deg røkt laks som er laget på tradisjonelt vis. Det ferdige produktet kommer med en helt spesiell konsistens, lengre holdbarhet, en unik smak og himmelsk aroma.

Salmo laks 

Vi leverer også Salmo Laks. Dette er en lakseloin som passer utmerket til å stekes, grilles, dampes og trekkes, i tillegg til at den gjør det enda enklere å lage sushi selv. Det er kun den beste superior laksen som blir brukt til Salmo slik at du får den beste smaken og kvaliteten hver eneste gang.

 

Hvorfor spise laks?

Det finnes mange gode grunner til å spise fisk, og ikke minst laks. Den røde fisken inneholder viktige næringsstoffer som blant annet omega-3-fettsyrer, vitamin D, jod, selen, vitamin B12 og vitamin A.

Vitamin A er viktig for flere ting, deriblant immunsystemet, synet, huden og slimhinner. B12 er et vitamin som er nødvendig for produksjon av røde blodlegemer i kroppen, som igjen er viktig for dannelse av arvestoff og nervesystemets funksjon. Vitamin D er viktig for at kroppen skal ta opp kalsium og regulere kalsiuminnholdet i blodet. Dette er avgjørende for å styrke skjelettet. 

Næringsstoffet jod bidrar til å produsere hormoner som regulerer kroppens stoffskifte. Selen er viktig immunforsvaret vårt og hjelper blant annet kroppen med å kvitte seg med giftige tungmetaller. Omega-3-fettsyrene er nødvendige for at hjertet og hjernen skal fungere normalt.

laskeloin-levert-pa-doren

Få lakseloin på døra

Hvis du ønsker å spise lakseloin av ypperste kvalitet, kan du bestille den hos Fiskeruta. Vi er en fiskebutikk som leverer alt innen fisk og skalldyr hjem til deg. Alt du trenger å gjøre er å melde deg inn som kunde, bestille råvarene du ønsker og avtale levering. Slik får du fersk fisk og skalldyr levert gratis på døren når det passer deg. 

Vi leverer fisk og skalldyr i Oslo, Drammen, Stavanger, Bergen, Kristiansand og Trondheim. 

Så lenge du bor mellom Trondheim og Kristiansand er du garantert levering. 

Nettbutikken er åpen døgnet rundt slik at du kan bestille når det passer deg til det tidspunktet som passer deg. Vi tilbyr levering fra morgen til kveld alle dager i uken.

Bestill her

Written by Omega Media