Velg Fiskeruta når du skal bestille fisk i Oslo. Vi har alt du trenger til fiskemåltidet enten du skal sushi, koke torsk eller tilberede det på en annen måte.

 

Se vårt utvalg

 

Din fremste leverandør av sjømat

Hvis du bor i Oslo har du kanskje bestilt hjemlevering av mat. Da har du sikkert sett at det finnes utrolig mange alternativer av nettopp denne tjenesten. Dette gjelder også levering av fisk og skalldyr, og det er her Fiskeruta kommer inn. 

Vi leverer ferskfrossen sjømat i verdensklasse rett hjem til deg. På den måten kan du være sikker på at du får gode råvarer slik at måltidet blir enda bedre. 

 

 vi-leverer-fisk-i-oslo

Hvorfor velge Fiskeruta?

Det finnes flere grunner til å ha Fiskeruta som førstevalg når du skal velge leverandør av råvarer til fiskemiddagen. 

  • Vi leverer frisk og saftig ferskfrossen sjømat som garanterer til suksess på middagsbordet
  • Du bestiller på nett og får gratis levering av skalldyr og fisk i Oslo
  • Vi sørger for å gi deg gode råvarer som gjør hobbykokken til en mesterkokk

 

Våre produkter

Vi har et stort utvalg av produkter du kan bestille hjem til deg. Du kan velge mellom både fet fisk og mager fisk i flere varianter. Vi har fiskearter som laks, torsk, skrei, ørret og breiflabb. Produktene kan være røkt, panert, skåret ut som fileter eller laget som fiskekaker. Her kan du få alt fra seifilet som er perfekt til trekking, lakseloins som passer utmerket til sushi, eller røkt torsk som passer til pålegg på brødskiva. 

Vi leverer også skalldyr i form av reker, krabber, scampi og kamskjell, slik at du kan ha et skikkelig sjømatmåltid uansett hvor i Oslo du befinner deg.

 

Hvorfor spise fisk?

Det finnes flere gode grunner til å spise fisk. Det smaker godt og har utrolig mange helsefordeler takket være innholdet av nyttige næringsstoffer. Noen av disse næringsstoffene er omega-3-fettsyrer, selen, jod, vitamin B12 og vitamin D. 

Omega-3-fettsyrer er livsnødvendige fettsyrer som bidrar til at hjertet og hjernen fungerer normalt. 

Selen er viktig for kroppens immunforsvar og hjelper blant annet kroppen med å kvitte seg med giftige tungmetaller.

Jod er et næringsstoff som bidrar til å produsere hormoner som regulerer kroppens stoffskifte. 

Vitamin B12 er nødvendig for at kroppen skal produsere røde blodlegemer, som er viktig for dannelse av arvestoff og nervesystemets funksjon. 

Vitamin D er viktig for kroppens kalsiuminntak og regulering av kalsiuminnhold i blodet. Kalsium er avgjørende for utviklingen av et sterkt skjelett. 

 

 bestill-fisk-i-oslo-hjem-pa-doren

Slik får du fisken levert på døra

Velg varene du vil ha i nettbutikken. Legg inn bestilling og avtal levering når det passer deg. Vi leverer fra morgen til kveld, hver dag. Vi har kort leveringstid og kjører varene gratis hjem til deg.

Kan jeg bestille fra Fiskeruta selv om jeg ikke bor i Oslo?

Ja! Vi leverer skalldyr og fisk til Oslo, Drammen, Stavanger, Bergen, Kristiansand og Trondheim. Så lenge du bor mellom Trondheim og Kristiansand er du garantert levering.

Se vårt utvalg

Written by Omega Media